Livet på en pinne

Kan inte klaga på mycket efter denna underbara vecka då mottot: ”efter regn kommer solsken” verkligen kan summera den senaste tiden. Började riktigt tidigt på jobbet imorse vilket betyder att man får gå hem tidigt 😉 Tog en härlig powernap på balkongen i solstolen för att sedan hoppa upp på mountainbiken för första gången på ett bra tag. Var förvisso spänd av förväntan ifall cykeln skulle ta sig fram utan några komplikationer efter påkörningen av motorcrossen, men den var hel. Ja, eller nästan! Märkte att någonting klickade när jag cyklade och efter ett tag av diverse problemlösningar såg jag att en skruv på bakdämparen satt lös, och ”swish så var det fixat”. Ett tips är att dra åt bussningarna på cykeln emellanåt. Mina satt oerhört lösa, trots att jag drog åt de för ett tag sedan!

Skruven i mitten var lös. Bussningarna är de två större på vardera sida (finns mer på en cykel)

IMG_0103.JPG

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s