Hårda 4 h

Idag knäppte jag lös bältet och körde all in i 4 timmar på mountainbiken för att få ett hum om kroppens kapacitet inför Cykelvasan nästa helg som är ett av mina största mål inför denna säsong. Har dock inte den bästa uppladdningen tack vare olyckan men formen är heller inte dålig. Idag cyklade jag väldigt hårt och länge trots värmen och försökte få rundan så lik Cykelvasans bana som möjligt, dvs många grusvägar för att vänja kroppen att sitta i en aerodynamisk sittställning under en lång tid, men det blev cirka 2-3 mil efter stigar i Högbo för omväxlingens skull (blev lite långtråkigt).

Det gick iallafall jättebra! kan inte säga något annat då jag forfarande njuter av att jag faktiskt kan cykla 🙂 Drack riktigt mycket med vatten pga värmen då jag hade tur och hittade en kallkälla att fukta strupen med, underbart. Lyckades snitta strax över 30 km/h vilket får vara godkänt på en skogsraket. När jag väl var hemma så var jag självklart riktigt trött, konstigt vore det annars!? Men så fort jag kom in i lägenheten så flackade blicken och en obekväm frossa uppenbarande sig från ingenstans med ett obehag av en illamående känsla – resultat av värmen skulle jag tro? Blev så pass illamående så att jag var tvungen att lägga mig i soffan och vaknade upp 2 h senare vilket kändes som att vakna upp rejält bakfull. Lite socker i kroppen och kinamat gjorde susen 🙂

Imorgon är det Finnmarksturen men inte för mig. Dumt att köra med ett ömt och sytt knä så önskar er alla som skall tävla ett stort lycka till.

En bild säger mer än tusen ord: slut som artist

IMG_0104.JPG

Himmelriket för en cyklist:

IMG_0106.JPG

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s