Cancellara ben

Kunde inte drömma om att få ben likt Fabian Cancellara idag efter total uttömning igår. Aja! Som jag nämnt tidigare ett flertal gånger så slutas man aldrig att förvånas över människokroppen. Nåväl.. Idag har jag cyklat i form av 2×20 min intervaller och planen var att avverka de på mountainbiken men då vet jag hur lätt det kan vara att åka i backen i skogen bland stenar och rötter med tanke på den höga farten som man har under intervaller (vill inte ramla på knät). Därmed hoppade jag upp på landsvägsraketen vilket dock kan vara ganska så smart att ligga och trycka höga watt efter landsvägen då det är ganska så likt Cykelvasans bana. Det gick riktigt bra som jag nämnde då benen verkligen levererade. Snittade 40 km/h på första 20 min och sedan 40,8 km/h på den sista tjugan, nöjd!

Testade att dricka en sportdryck från Enervit som används efter träning, helt okej:

IMG_0107.JPG

Drömde att jag var Fabian Cancellara idag 😉

IMG_0108.JPG

Här finns en länk till Världscupen i MTB ikväll: tryck här

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s