Mekar-n & race imorgon

Fantastiskt skönt att skriva tävling i rubriken då det var ett tag sedan jag tävlade, Rättvik ska det nog vara? Men imorgon är det dags att släppa lös den norrländska björnen på skogsraketen i Årsunda som Gästrikecupen anordnar. Banan ska tydligen inte vara teknisk svår vilket borde passa ett sytt knä, fullt ös imorgon! Hoppas jag iallafall 🙂

Har precis stansat däcken efter att ha jobbat klart för dagen. Föredrar att stansa däcken efter att ha kört in däcket med hjälp av en slang (mjukat upp däcket) för att sedan skicka i en omgång luft från kompressorn. Utan en kompressor blir det många svordomar om man nu inte är extremt skicklig.

IMG_0116.JPG

Hittade en icket så rolig sak på cykeln. En lackskada som har spridit sig på sistone. Hade samma problem på landsvägscykeln förra året av märket Rose, men de sa att det gör absolut ingenting.. Dvs ramen går inte sönder. Men fick ändå en ny ram av Rose på ramgarantin. Lär kunna köra på utan några problem säsongen ut och får ta tag i saken då med Scott.

IMG_0114.JPG

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s