3:a i Årsunda

Otroligt härlig känsla att åka så pass bra idag som jag gjorde, trodde det skulle vara en avvaktande Mattias med lite sega ben och en rädsla att slå i knät. En viktig tävling för att se hur man står sig inför Vasan och framförallt för mig efter diverse problem senaste tiden. Men då jag var så pass pigg i början av loppet så var det bara att maxa på! Planen var att ta starten för att hindra fall i början vilket gick galant då jag kom först iväg och kunde därmed inte behöva vara rädd för en eventuell krasch. Ah just det! Som vanligt så är det alltid stenhård konkurrens på Gästrikecupen med bl.a. Johan Landström, Magnus Palmberg och Pelle Sjudin m.m.

Vi höll ihop nästan hela första varvet då jag låg tvåa bakom suveräne Palmberg. Innan så har jag fått höra att banan var riktigt lättåkt och med hjälp av min fantasi såg jag framför mig en bana bestående av grusvägar och en bit efter ett elljusspår och inga backar. Men den var betydligt tuffare än vad jag trodde med lite stigar, tighta kurvor, slakmotor och en riktigt brant Sandbacke som man fick springa i (bra med mjölksyra vill jag lova).

Tar med mig detta besked till Cykelvasan på lördag 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s