Hit och dit

Det är faktiskt så att jag hinner med att jobba vid sidan av denna sport som kräver mycket tid, jag cyklar inte hela tiden, det är helt sant! Haha- skämt å sidor.. Hektiska dagar ändå in till Vasan på jobbet vill jag lova, hann t om inte med att skriva ett inlägg igår (kors i taket). Jobbar på en skola i Gävle så det är mycket att göra innan eleverna börjar nästa tisdag. Igår var vi på föreläsning i Läkerol Arena under hela dagen tillsammans med 1500 andra pedagoger:

IMG_0117.JPG

Ikväll är det även dags för Torsdagscyklingen genom Team Sportia men var tvungen att hoppa in på ett kvällsmöte i sista minuten så missade tyvärr det. Å andra sidan så svängde jag förbi 10 glada cyklister utanför Team Sportia och gav dem lite tips m.m. Hade dessutom varit en bra uppvärmning inför Cykelvasan på lördag, men jag får köra en omväg med kärringcykeln efter mötet då jag ska hem.

Var med jobbet idag och körde frisbeegolf, galet roligt! Kan nog bli en aktivitet att syssla med efter att jag någon gång i framtiden slutat med cyklingen. Okej! Jobbandet kanske inte ser så hektiskt ut när jag lägger upp sådana bilder, men ibland måste man få göra andra saker.

IMG_0118.JPG

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s