Tävlingar & Smoothies

Var och surfade distans med Christian igår och det var inga pigga karlar ute på landsvägen. Jag kände att en sjukdom var på G och även Christian upplevde samma känsla vilket triggade ner motivationen en aning. Vi hade planerat att fika efter vägen (har bara fikat en gång under ett cykelpass vill jag minnas?), så det såg jag starkt framemot. Men efter lite regn och blöta vägar började min kropp frusen, ingen bra kombo med en sjukdom i hälarna. Vi skippade fikat och cyklade hem istället vilket resulterade till att passet blev mycket kortare än beräknat, det fanns inte där helt enkelt. Å andra sidan så insåg jag rätt snabbt när jag var hemma att jag blivit förkyld, så nu sitter jag här med djävulskapet i kroppen.. men, men 🙂

Missar tävlingen imorgon och Långloppscupen på lördag vilket är synd men samtidigt spelar det inte så stor roll då cykeln inte är i ett bra skick. Sprickorna på ramen har växt och framförallt på bakstaget. Men den ska in till Team Sportia via Scott och reklameras (hoppas det går fort).

Har kikat lite på tävlingsschemat av den korta perioden som återstår innan säsongen är slut. Det är ganska många Cross Country tävlingar kvar och då syftar jag bl.a. på Gästrikecupen där det nalkas sprint som den sista deltävlingen, jippi!! Har känt hela säsongen att Cross Country är mer min melodi och presterar oftast två snäpp bättre på den disciplinen än långloppen där jag haft lite svårt att få till det. Såg även att det går en tävling i Söderhamn om cirka 2 veckor, sist jag tävlade i Söderhamn så vann jag. Jag och cykeln måste bara bli frisk först 🙂
Grattis till Magnus Palmberg som tog VM-guld tidigare idag, sjukt starkt!!IMG_0135-1.JPG

Smoothie

Brukar ha svårt att få i mig frukost på morgonen vilket är riktigt jobbigt då kroppen brukar ge vika ett par timmar senare på jobbet. Brukar oftast få äta ett par timmar senare då hungern kommer ikapp, men det blir jobbigt i slutändan. Fick tips av en på jobbet att göra smoothies till frukost då det tar snabbt plus väldigt gott samt nyttigt (det slinker ner lättare). Var tvungen att köpa en mixer på vägen hem från jobbet och herregud vad gott det är. Testade att mixa:

* Banan

* Apelsin

* Jordgubbar

* Blåbär

* Ägg

– Mjölk och fil.

IMG_0134.JPG
<br

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s