Ny ram m.m.

Märkte precis till min stora förvåning att mina tre inlägg som jag skrivit de tre senaste dagarna inte har kommit upp? Underligt? Nåväl, får väl göra en kort sammanfattning istället. Har varit sjuk under veckan vilket var en ganska så bra tajming då jag har haft fullt upp på jobbet, så har inte tänkt allt för mycket på cyklingen vilket kan vara skönt emellanåt både för kropp och själ. Har bl.a. testat GI-metoden sen i måndags för att försöka tappa något extra kilo som har fastnat här på slutet, mycket godis och skit som jag tryckt i mig vilket också kan vara ett resultat på en förkylning? Vägde mig imorse och hade redan droppat 1,4 kilo, men då har jag också kört dieten stenhårt. Men nu när träningarna och tävlingarna drar igång så måste jag fylla på med lite kolhydrater för att kunna prestera. Ska dock fortsätta med denna diet till tävlingssäsongen är över.

Idag testade jag kroppen efter sjukan efter Skidstavallen och hade så j*vla roligt under fyra varv efter en relativt teknisk bana. Måste erkänna att det var gött att cykla och hålla igen dvs en kravlös träning, njutbart. Visst märker jag av bacillerna som legat i kroppen och det går inte super-duper-snabbt precis, men jag vet att en snabb kropp finns där inne. Oklart att den kommer att visa sig under tävlingen på tisdag i Högbo, men hoppas på något sorts intervallpass imorgon som kan få fart på maskineriet.

Just det! Fick en underbar nyhet i onsdags från Stefan på Team Sportia. Min ram som har börjat att få sprickor kommer att bytas ut mot en ny förhoppningsvis i veckan. Tidigare i veckan var jag in till butiken via Scott och reklamerade den, det var tydligen inget snack om saken att den behövdes bytas ut tack vare ramgarantin. Go Scott!!

Lunch för vinnare efter dagens pass:

IMG_0137.JPG

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s