Skaffa dig ett fruntimmer istället

Ropade en farbror åt mig i slutet av Oppala med riktning norrut efter att jag avslutat den sista fyran helt färdig. Haha! Kunde inte hålla mig för skratt.

Om man bortser från farbrorns visdomsord så har jag testat att väcka kroppen med 4×4 min intervaller efter sjukan vilket inte gick så galant. Det var en trött kropp men det visste jag redan. Avslutade ändå med att kötta igenom en 2.30 min intervall för att förbereda kroppen på tre tävlingar de närmaste åtta dagarna från och med nu på tisdag. Sen efter det så vette tusan om säsongen är över, knappt några tävlingar kvar då. Ska förvisso bli skönt att göra lite andra saker. Har planerat in en massa roliga helger efter det, som tex en resa! Mer om det senare 🙂

Valde att köra intervallerna på landsvägsraketen då min MTB behöver vila lite innan ramen byts ut:

IMG_0142.JPG

Helt okej ställe att äta lunch på @minbalkong

IMG_0144.JPG

Annonser

One thought on “Skaffa dig ett fruntimmer istället

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s