Sista G-cupen ikväll

Årets sista deltävling av Gästrikecupen står på stapeln i afton i Högbo. Det har blivit ett par stycken under säsongen men nu är det snart slut. Roliga banor och bra arrangemang samt stenhård konkurrens varje tisdagskväll vilket har utvecklat mig till en bättre MTB-cyklist för varje tisdag som har gått.

Känns också som att det var år och dagar sedan jag tävlade sist men det är det definitivt inte, max två veckor bara, är nog för att jag längtar att köra ett ett race. Tveksamt att det kommer att gå så värst fort idag pga förra veckans förkylning och kroppen känns inte riktigt pigg och alert, men kul ska det bli.

Fräsch cykel och fräscha skor igen:

IMG_0152.JPG

IMG_0146.JPG

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s