Torsdagscyklande

Var och mötte upp några landsvägscyklister utanför Team Sportia igår på kvällen för ett härligt kvällspass i solen. Vi hade dock inte allt för mycket tid pga av att det börjar att mörkna på rätt så fort nu under kvällarna, så därför bestämde vi oss för en kortare sträcka vilket i slutändan blev långt – classic one!

Inne i Sandviken fick en av cyklisterna punktering PRECIS utanför McDonalds då jag var som hungrigast.. men det var bara att tänka på andra saker. På hemvägen blev en av cyklisterna väldigt trött så det blev en extra timme på slutet. När klockan var strax efter kl 20.00 var jag hemma, och då blev det mörkt. Rätt så bra tajming 🙂

Märkte igår på morgonen att de sista bakterierna av förkylningen hade lämnat kroppen till 100% och det var med lätta ben jag avverkade cyklingen till jobbet och under torsdagscyklingen, bra besked inför lördagen 🙂

IMG_0154.JPG

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s