Otursmannen

Tänkte avsluta säsongens sista tävling med en seger i Hälsingebocken men det ville sig inte riktigt så. Tyckte det skulle bli riktigt roligt att köra en tävling som ligger ganska nära Gävle (Söderhamn), men framförallt att starten var kl 13 dvs sovmorgon 🙂 Åkte iväg en bra bit innan så var på plats med god marginal samt ett gott humör.

När starten drog igång så gjorde jag en knock på tävlingen redan efter 1 km och ryckte ifrån. Men vid 10 km av 30 så såg jag att bakdäcket tappade luft. Stannade och tog ett beslut att jag inte skulle behöva stoppa in en slang eftersom att ingen luft pyste ut, så jag skickade i en omgång av kolsyran och inget pyste ut. Perfekt tänkte jag och körde iväg då de plötsligt hade fått rygg på mig, men de släppte i första backen efter ett par meter så jag surfade iväg och hade ett försprång på 4 min kanske (inte världens tyngsta konkurrens, men helt okej). Klart som fan så började det att pysa ut igen men vid detta lag så var det försent att byta slang då patronen var förbrukad att få ut cirka 1.6 bar. Stannade till igen och skickade i det sista som var kvar i patronen och cyklade iväg. Däremot när det bara var kvar 4.5 km innan målet så var det slut luft, fenito!! Tog nästan upp emot 4-5 min innan tvåan cyklade förbi mig då jag gick gåendes till målområdet.

Haha lite skrattretande minsann………….! 😉

Annonser

2 thoughts on “Otursmannen

  1. Det var värre för mig förra året, ledde från start men körde fel 400m innan mål då en mötande bil gjorde att jag inte såg pilen, blev nog en 7-8km extra letandes efter pilar. Hahaha

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s