Tävlingar i huvudet

Sista tävlingen för säsongen var som sagt i lördags men har svårt att släppa tävlandet än, trots att MTB-säsongen princip nästan är över då det bara är ett fåtal kvar innan Svenska Cykelförbundets tävlingskalender 2014 tackar för sig. Det som bl.a. finns kvar är sista deltävlingen av Långloppscupen, men då jag inte får ihop 6 st för att ha chans i totalen i Herrar Elit så finns det ingen motivation att ta bilen och brassa i många mil och övernatta. Hade jag haft fem tävlingar med mig i bagaget så hade det varit en annan femma (har fyra st nu)! Långloppscupen är de enda tävlingarna under säsongen som jag inte riktigt är nöjd med, de andra har varit kanon och långt över förväntan. Jag har tävlat en hel del under denna säsong då varje helg har varit upptagna av tävlingar, så det ska bli skönt att pyssla med lite andra saker så som lägenheten m.m.

Min underbara Scott Spark 900 RC ska få en ny ram under denna vecka då den har anlänt till Team Sportia, underbart! Så det blir väldigt spännande och framförallt skönt att få en funktionell mountainbike igen.

Tänkte ta och summera min första säsong som elitsatsande MTB-cyklist här framåt. Kan inte riktigt göra det än då jag inte psykiskt släppt att allt tävlande är över. Det har blivit en sådan extrem vardagssyssla som jag i dagsläget har svårt att bli kvitt – slappna av Mattias 🙂

Grubblar vidare på en kaffe för att sedan fixa och dåna i hemmet:

IMG_0155.JPG

Annonser

One thought on “Tävlingar i huvudet

  1. Bra säsong och lärorikt, borde sporra enormt inför nästa säsong, mera reserv hjul däck m.m,fortsätt på samma träning,intervaller o.s.v Kanske mer crosscountry om det finns passande tävlingar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s