Vilken torsdagscykling

Har precis kommit hem från torsdagscyklingen genom Team Sportia som jag håller i varje torsdag. Ikväll var det så j*vla roligt då vi var ett gäng snabbingar med ambition att gasa på lite. Detta var perfekt för mig då jag inte tränat sedan tävlingen i lördags som var den sista för säsongen. Har dessutom varit så inåt bomben trött på jobbet, precis som om någon dragit ur kontakten för mig. En teori är att det beror på att jag inte tränat något under veckan. Då jag tränar formaterar jag om hjärnan och får mer energi som gör att jag oftast glider igenom dagarna med ett leende på läpparna.

Kvällens pass blev relativt lång samt inslag av hårdkörning, speciellt på slutet då vi matade på för kung och fosterland sista 2 km med korta föningar. Nu sitter jag hör vid köksbordet och mår så här gudomligt bra efter träningspass – pigg och fräsch. Summan av summarum: träning är bra för folkhälsan 🙂

Lyxar till det med gott käk plus ett bad

IMG_0157.JPG

IMG_0158.JPG

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s