Vardag

Inget högtryck på denna sida de senaste dagarna vilket inte är så konstigt då tävlingssäsongen är slut och andra saker har prioriterats. I vanliga fall är det elitsatsningen inom mountainbike som äter upp nästintill all min tid förutom jobbet. Så därför försöker jag ta tag saker som kommit i efterkälken så som vänner, damer, jobbet, lägenheten m.m. (Work in progress).

Idag har jag iallafall tagit mig till Team Sportia för att byta ut ramen på skogsraketen och passade på att känna och klämma på den nya ramen som komma skall. Hej å hå vad lätta de är!! Ska bli skönt när den sitter på vilket borde vara inom tre dagar 🙂

Sista svängen på den gamla och trasiga ramen:

IMG_0164.JPG

Inredningen i lägenheten börjar snart att bli klar:

IMG_0166.JPG

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s