Sjukstuga

Åkte på en rejäl förkylning så tidigt som i söndags vilket eskalerade till feber och allmänna kärring-krämpor. Blev hemskickad av mina kollegor på jobbet då de tyckte att måttet var rågat. Kanske inte är så konstigt då jag likt en vampyr tyckte att solen var extremt jobbig igår och försökte hitta skugga så fort chansen fanns. Inte gjorde det saken bättre att det tog 35 min att cykla till jobbet gentemot 15 min. Aja! Jag är hemma i två dagar för att sedan glida in på jobbet under fredagen förhoppningsvis pigg och alert.

En positiv sak med att bli sjuk efter att tävlingssäsongen blitt över är tankarna som flödar i positiva alster: ”jag behöver inte bry mig om sjukdomen, är ändå ingen tävling på ett BRA tag”. Vilket är en obeskrivlig känsla då det i vanliga fall brukar vara jordens undergång där många nog känner igen sig 😉

Kollar på lite serier och filmer på NetFlix under dagarna och justerar lite i kåken för att tiden ska gå. Skönt att låta kroppen vila lite.

Läste bl.a. att en av Sveriges största skådespelare gillar att cykla nämligen Michael Nyqvist som gled in som en kung på Bianchi Café i Stockholm på Stureplan för att inhandla en cykel:

IMG_0167.JPG

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s