Scott & svampplockning

Vilken tur att min säsong är över eftersom att förkylningen är seglivad. Var och plockade svamp tidigare idag med två kompisar där min form var långt ifrån ok, helt slut i efterhand. Men roligt hade vi trots att trattkantarellerna inte ville visa sig..

IMG_0175.JPG

Har precis kikat in lite nya cyklar från Scott och deras utbud 2015, de är riktigt fina!! Kommer mest troligt bli att investera till en till cykel som jag kan träna på. Känner att det sliter för mycket på tävlingscykeln att köra alla pass på den, har fått serva hojen nog mycket under 2014. Skulle vara så oerhört gött att ha en cykel som är till för träning och sedan hoppa upp på den bättre cykeln då det är race för att minimera eventuella fel på cykeln som kan uppstå under tävlingar (har hänt ett par gånger). Då menar jag inte någon värsting skogsraket men heller inte någon dålig, den ska kunna hålla för hårdkörning. Självklart blir det en cykel från Scott och 29″, dels för att jag har en hel uppsättning av däck men också för att den dimensionen passar mig. Får fundera ett tag på vilken sorts träningsraket det kan tänkas. Jag kommer förvisso att köra ett år till på min Scott Spark 900 RC från 2014 med en helt ny ram. Årets modell av den cykeln kommer att få XX1 som drivlina m.m. (är lite sugen på att köra enkelklinga):

IMG_0173.JPG

Undra om inte denna färg är snyggare? Modellen under – Scott Spark 910:

IMG_0174.JPG

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s