Träningssäsongen/bloggen igång igen

Som ni har märkt, vilket jag nämnt tidigare så har bloggen och träningen legat nedgrävd någonstans i skogen. Har haft en viloperiod från cyklingen efter att säsongen tog slut vilket jag tycker de flesta borde ha för att kunna ladda om mentalt igen. Men imorgon den 18 okt 2014 drar cirkusen igång igen.

Vad har jag pysslat med under denna tid? Kom b la hem från granna- Gran Canaria igår med lillebrorsan i spetsen. Nej! Jag har inte cyklat vilket har varit avkopplande. Men visst var jag sugen då det kryllade av cyklister överallt och många stigningar. Har haft ögonen på stranden och tjejerna istället.

IMG_0211.JPG

Vätternrundan 2015

Håller just nu på att hjälpa Team Sportia att få cyklister till Vätternrundan. De har köpt upp en massa startplatser vilket är ett ypperligt tillfälle för att bokstavligen kunna få chansen att åka cykla runt sjön pga det hårda trycket att få en startplats. Dessutom cyklar vi tillsammans varje torsdag mot våren med utgång från Team Sportia i Gävle vilket kommer att forma våra klungor till en aerodynamisk pilspets runt Vättern. Så ta chansen att följa med oss (boka snabbt innan platserna försvinner). Utförligare info finns uppe på sidan.

Yes! Jag ska också cykla 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s