På språng i skogen

Första passet inför MTB 2015 fick bli i form av löpning efter fina stigar. Denna lördag fick även en liten annorlunda start efter att ha vaknat upp kl 12.40? Fick en total chock då jag inte sovit längre än till kl 10 de senaste 6 åren. Okej! Inte så underligt då jag sovit 6.30 h de två senaste dagarna, fick någon sorts sömnrubbning efter resan, men förhoppningsvis så har kroppen acklimatiserat sig till vardagen igen.

Träningen gick riktigt bra, avslutade med lite styrka vilket kändes i de stackars magmusklerna. Har inte hunnit knopat ihop något träningsschema än, men har en bra tanke iaf. Tror inte att okt och nov kommer att bli lika hårda som förra året. Sneglade på de två månaderna precis och fick en klump i magen, riktigt mycket träning. Inte så konstigt då jag ville nöta så mycket teknik som möjligt innan snön kom, så blev cirka 5 h cykling varje helg. Ska nog springa mer under helgerna här framåt skulle jag tro.

* Glöm inte att kolla in Vätternrundan 2015 i fliken ovanför.

Längtar tillbaka till Gran Canaria

IMG_0216.JPG

IMG_0205.JPG

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s