Skön dag på raketen

Det gick inte att klaga på vädret i Gävle då mamma skickade en bild med snö under hennes springtur i Boden. Jag däremot hade en riktigt skön tur på landsvägsraketen i ett soligt och ca +14 väder, handskarna åkte t om av. Det blev ingen superlång runda – 7 mil. Låg på ganska lugnt under rundan men hamnade ändå på med ett snitt på 34 km/h vilket är helt okej.

Min mobil kastade även in handduken igår vilket är en icke så skön känsla då jag behöver den dygnet runt, speciellt på jobbet imorgon. Det fick sluta med att jag åkte till Valbo Köpcentrum och inhandlade en ny efter cykrlpasset. Insåg rätt snabbt att en vattentålig mobil borde passa mig perfekt! Nu slipper jag få fuktskadade telefoner efter varje pass, skön känsla 🙂

* Kika in Vätternrundan i fliken ovanför.

Snö i Norrbotten:

IMG_0224.JPG

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s