Backintervaller

Igår direkt efter jobbet cyklade jag till slalombacken i Hemlingby för att springa upp för den och sedan vara allmänt sliten. Valde att ta med denna träningsform i schemat igen precis som förra året. Tycker det är en bra grund inför nästa period/block som börjar kring juletider. Plus att jag älskar intervaller hur friskt det nu låter..?

Förra året avverkade jag mina 10 gånger uppför backen i nästintill maxfart så att det knappt var hopp om livet efteråt. Nu ska jag ligga kring 80% från max vilket jag hade lite svårt att hålla – som vanligt med andra ord. I övrigt gick det bra och känslan i efterhand är priceless.

image

Trevlig helg 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s