MTB-podden, löpning & fixa cykeln

Det blev mycket på schemat idag då dagen skulle bli lugn, trodde jag, fel så fel. Började med att springa efter de fina stigarna i skogarna där jag bor efter en runda som tog ungefär 1.20 h i ett regnigt väder vilket var skönt då det var varmt ute. Avslutningsvis sprang jag på lite kantareller som förhoppningsvis kommer att toppa middagen i afton.

IMG_0234.JPG

Passade även på att ta upp plogmaskinen (vintercykeln) för att förbereda den inför skitiga träningspass under helgerna och kanske under veckorna med pannlampa. Tänkte använda plogmaskinen då det är extremt dåligt väder ute då jag inte behöver vara så rädd om den, den får gärna stå skitig i cykelgaraget. Egentligen kunde jag stå i ett av garagen på bottenvåningen och skruva i den, men kommer att ta någon timme så var inte så förtjust i det vilket resulterade till att den fick följa med upp istället.

IMG_0235.JPG

Kika gärna in podcasten: MTB-podden

IMG_0232.PNG

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s