Rackel-cykel..

Tänkte egentligen ta mig ut till Hemlingby och springa efter de fina stigarna för att få miljöombyte och nya perspektiv. Men efter att vädret var stabilt och blåsigt vilket betyder att det torkar upp snabbare i skogarna så beslöt jag mig för att hoppa upp på vintercykeln aka plogmaskinen – men hur i h*lvete kunde jag cykla hela försäsongen på den, haha? Vilket rackel! Körde som en galning på den efter stigarna och nu kändes det som vansinne att cykla sig fram med den efter bökiga stigar. Å andra sidan förstår jag varför min teknik infann sig snabbt då säsongen var igång och jag fick på ett majestätiskt sätt hoppa upp på en Scott Spark 900 RC. Får tacka rackel-cykeln för det. (Blir snart en ny träningscykel).

Var uppe med tuppen och tänkte ta mig ut innan kl 10 på cykeln då jag tänkte chansa med att skicka iväg ett mess till Johan och höra ifall han var sugen på att slå följe. Johan och Jimmy skulle ut kl 12 så tänkte skarva på i 2 h innan jag skulle möta de. Vevpartiet ville inte vara med i matchen trots att det byttes förra året så fick stå och skruva i skiten ett bra tag för att sedan kunna cykla mig tillbaka in till Gävle men då hade redan klockan passerat 12 med god marginal, sorry ifall ni stod och väntade. Var nog lika bra för jag hade nog aldrig hakat på grabbarna i skogen med plogmaskinen.. 🙂

Började dessutom att regna på slutet vilket blev ett par skitiga kläder som nu hänger på tork. Cykeln får dock ingen kärlek i idag i form av någon tvättning eller så..

IMG_0240.JPG

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s