Sprätt i benen

Fick ett underbart besked från bilverkstaden att bilen var färdig och det blev i stort sett ingen märkvärdig kostnad. Med ett stort leende på läpparna rattade jag till Hemlingby för att förhoppningsvis ta mig igenom löpintervallerna uppför slalombacken. Det är med lyckliga ord jag skriver att de gick galant. Så bra att jag knappt behövde hämta andan uppe på toppen vilket gjorde 10 gånger uppför backen till en trevlig vistelse. Jag gillar verkligen denna träningsform varje torsdag som kommer att framgå till jul. Är oftast på plats efter kl 16 vilket är en perfekt tid att njuta av ett vackert skådespeleri. Det är ljust första halvan och knäpptyst, bara mitt flåsande som låter. Det börja sakta men säkert att skymma på under hela tiden, och oftast blir det kolsvart under de tre sista intervallerna. Väl på toppen får jag alltid belöningen av ett vackert Gävle i både dagsljus och i mörker.
Detta får också ses som en belöning:

IMG_0256.JPG

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s