Go väder efter go stigar

Inget dåligt väder att vakna upp till – nästan 15+ och strålande sol gjorde träningspasset till en trevlig vistelse. Knöt på löparraketerna och sprang ut efter fina stigar kring Stigslund i Gävle med en pigg och alert kropp som bonus. Har vilat i två dagar vilket gjorde så att benen kändes lätta som vinden. Känner också att löpningen börjar att komma igång efter en säsong med bara cykling, orkar vara ute längre utan att ett par ovana leder samt muskulatur grinar illa. Viktigt för cyklister att börja i ett lugnt tempo första 2-3 veckorna för att undvika skador och övriga komplikationer. Fråga mig jag vet! Men efter ett par år så lät man sig till slut 😉

Jag har även ”köpt upp min” sida, eller vad man nu ska kalla det. Äger domänen och sidan heter nu: forsbergmattias.com

Avslutade med styrka för ryggen:

IMG_0261.JPG

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s