Toppform på en måndag

En sån här dag då man vaknar upp och inser att kroppen är pigg trots att klockan är alldeles för tidig och resten av dagen bara flyter på, dessutom på en måndag – priceless! Insåg därmed att styrkepasset efter jobbet skulle gå bra, och ack så sant jag hade. Tog ett nytt rekord i övningen flygplanet ståendes på ett ben på balansbrädan (tid).

Kikar även för fullt efter en träningscykel då det inte skulle vara en ”värsting” utan mest i syfte glida fram över slask och lera under vintern, kan ha ändrat mig lite på den punkten. Har börjat att snegla på en cykel från Scott (så klart) som nog kan klassas som en tävlingscykeln, vart den gränsen nu går? Återkommer med besked då jag fått klartecken. Håller tummarna!

Klart det går att vara produktiv under ett träningspass fifflandes med mobilen:

IMG_0270.JPG

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s