Miljöombyte

Hade en timmes löpning på schemat igår i ett regningt Gävle. Gårdagens inlägg handlade om hur pigg och alert kroppen var, men ibland kan skenet bedra. Dagen efter så var kroppen inte i sitt essä. Kraftigt osugen på att springa och framförallt i det dåliga vädret. Därför beslöt jag mig för att styra bilen till Hemlingby och springa efter nya vägar då jag knappt spenderat någon tid där förutom intervallerna i slalombacken varje torsdag, upp och ner.. ni förstår. Blev därmed ett betydligt roligare pass som dessutom gick väldigt bra!

Byta om i bilen är vanligt förekommande för idrottare:

image

Lätt att bli insnöad i samma område trots att det oftast finns många andra träningsområden att välja på. Ska försöka att bli bättre på miljöombyte till denna säsong. Testa du också som ständigt harvar på i samma trakter?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s