60-talet och Viking

Det har varit hektiska dagar under veckan. Mitt jobb firar 50-års jubileum där jag är med i festkommittén vilket har tagit mycket tid. Jobba, träna och planera.. Och lite mer. Men ikväll är det dags för avspark vilket kommer vara skönt imorgon då det är över så att jag kan fokusera på andra saker igen.

Kvällens outfit med inslag av 60-tals tema

IMG_0272-2.JPG

I torsdags blev det ett sånt där hårt träningspass som jag kommer att komma ihåg för en lång tid framåt. Glömde mössan hemma då jag skulle bestiga slalombacken i Hemlingby 10 gånger i ett relativt dåligt väder. Strax under nollan, blåsigt och lätt snöfall gjorde så att underlaget var extremt halt. Blev nästintill att klättra de sista meterna innan toppen var besegrad. Snö och is i skägg och hår gjorde så att kroppen gick på adrenalin. Älskar verkligen sådana pass emellanåt då man får kriga sig fram. Det ska inte alltid vara solskenspass med en glass in ena handen och mobilen i andra. Kroppen ska få härdas ibland vilket cyklister är vana vid.

Dagens springpass blev ett längre och hårdare med inslag av små ryck och fullt uppför backarna under 45 min i obanad terräng. Var bra sliten sista 15 min innan jag var hemma igen.

Långloppscupen

Hittade en länk på alla banor som finns med i Långlopsscupen vilket jag tycker är helt fantastiskt. Vet dock inte ifall det går att överföra banan till cykeldatorn tex en Garmin? Ska kika på det. Länken finns här iaf: tryck här

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s