Vilken träningscykel?

Svårt val måste jag få erkänna. Har iallafall kommit så långt att det blir en Scott 910, 920 eller 930 (910 den bättre osv). De två förstnämnda har ett leveransdatum i februari och 930 omgående. Hmm!? Vill helst köpa 910 eller 920, men orkar nog inte vänta så länge då jag är i behov av en cykel då tävlingscykeln ligger på en välbehövlig vila under vintern. Kan erkänna att jag också är extremt cykelssugen, speciellt att få cykla med lampa i mörkret om kvällarna. Ja ni hör! ”Stora” bekymmer för karln..

Scott Scale 930

Scott Scale 920

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s