Snart en ny familjemedlem

Inte ett barn eller hund på ingående som man kan tro pga rubriken, utan en ny cykel är beställd. Orkade inte vänta till i slutet av september på de två lite bättre modellerna från Scott, så det blev en Scott Scale 930 som träningscykel. Det bästa är att ramen är i samma färg som tävlingsmaskinen vilket känns snabbt.

IMG_0274.JPG

Det är på tiden att jag får mig en cykel då jag inte har någon i dagsläget förutom landsvägsraketen. Behöver få igång cyklingen under helgerna igen, men är inte orolig. Å andra sidan kikade jag på förra årets schema precis och såg att jag cyklade 5 h nu på lördagen samt 4 h under söndagen. Kanske inte riktigt är där än! Tycker det är smart att använda sig av andra träningsmetoder i början av träningssäsongen än att cykla sig less innan tävlingarna startar.

Tvättid snart, hörs!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s