Fel på sidan

Efter att jag köpte upp domänen så har de som delat min sida försvunnit. När jag lägger upp ett inlägg så visas det inte på deras sida, vilket har dragit ner på besökarna extremt mycket! Samt att vissa inlägg t om inte laddas upp. Därför ber jag ödmjukast att de som delat min sida byter ut adressen till: http://forsbergmattias.com

Sidan borde vara igång under veckan hoppas jag.

Annonser

One thought on “Fel på sidan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s