MTB hela helgen med ny cykel

Blev lite mycket under gårdagen så jag hann inte lägga upp ett inlägg. Steg upp kl 07 på lördagsmorgonen för att testa min nya träningskompis Scott Scale 930 2015. Kände mig som ett barn kvällen innan Julafton då man bara vill att morgonen ska börja så att klapparna får öppnas. I detta fall var det att få cykla på det nya tillskottet och få bot på MTB-suget sedan i början av oktober då sista passet kördes.

Hojen i sig gick kanon bra och jag är glatt överraskad. Däremot så får Scott ett minus då framhjulet var skevt så pass att skivbromsen tog i och lät nästintill under hela passet… Less! Tänker rikta till det imorgon så blir det nog bra 🙂

Söndag

Jag och Johan slog följe klockan 10 imorse för att plåga oss själva. Jag visste att det skulle bli en tuff dag då jag inte cyklat på år och dagar – ack så sant jag hade. Johan flög fram i skogen likt Nino Schurter medan jag såg ut som Lasse Berghagen ifall han skulle ut och cykla MTB. Imponerande av Johan som haft en tuff skada i början av tävlingssäsongen, roligt!!

En av de bättre sakerna under passet var att jag fick cykla på helt nya stigar som jag aldrig innan kört på. Känslan att träna på nya områden är priceless. De var rejält stökiga vilket är roligt och utmanande, om man nu är pigg vill säga. Stigarna var rejält långa och innehöll väldigt få partier med grusvägar vilket jag gillar starkt (från i14 vid Högskolan).

IMG_0283.JPG

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s