Pannlampscykling

Äntligen fick jag testa att cykla sent på kvällen med pannlampa på min MTB långt inne i skogen. Har testat denna träningsform en gång innan för ca 2 år sedan i snöslask vilket inte var en höjdare! Men ”shit pomefritt” vad roligt det var. I början av veckan såg jag att det skulle bli minusgrader under onsdagen och på framförallt på kvällen. Blir så mycket roligare att cykla i hårdare underlag för att slippa vatten och lera, dessutom blir det bättre fäste för däcken i skogen vilket gör allting så mycket mer fartfyllt.

Hade bara en ”Kinalampa” på styret vilket var lite klent. Jo visst! Den lyser upp förskräckligt bra, men en till på hjälmen skulle vara pricken över i:et. Tycker även att tekniken förbättras en aning eftersom att kroppen hela tiden måste ligga på helspänn och balansera sig fram genom mörket.

Rundan kan också ha blivit lite väl lång efter ett par timmar under helgen och så här i början av säsongen samt efter en (förkylning). Tiden stannade på nästan 3 h då 2.30 h var efter stig och de resterande 30 min efter grus- och asfalt. Benen var rejält stumma på slutet (lite otränad – JA) vilket känns idag minsann.

IMG_0286.JPG

Annonser

3 thoughts on “Pannlampscykling

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s