Magisk dag

Planen var att ta en rejäl sovmorgon eftersom att veckan har varit tuff både träningsmässigt och på jobbet. Men benen ville något annat och klev upp kl 07 istället.. Å andra sidan ganska skönt. Tog mig en kaffekopp med denna utsikt:

IMG_0288.JPG

Må även erkänna att benen också ville cykla i det härliga vädret vilket var en fight i sig tankemässigt då löpning och styrka stod på schemat. Var lika bra att springa då kroppens bensintank hade soppatorsk. Gick extremt trögt, fick kämpa för varje meter. Tog mig igenom passet efter många diskussioner med djävulen och ängeln på vardera axel. Än en gång vill jag påpeka att det är smart att inte cykla sig less då säsongen är lång, alternativ träning finns i många träningsformer.

Scott-cykeln fick kedja- och kassett rengjord

IMG_0293.JPG

IMG_0294.JPG

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s