Stigar runt Gävle

Satt säkert nästan en timme i morse och snickrade ihop en längre runda med så många stigar som möjligt med variation. Startade från mig i Stiglsund-Sätra-Testebovallen-Skidstavallen-Bönan-Gävle Strand-Hemlingby-Bomhus-Lexe för att sedan sladda in på ”gården” igen.

Första timmen var så bedrövlig att jag var påväg att bryta, kroppen helt färdig med dåsighet och mjölksyra utan någon direkt ansträngning (som resten av veckan). Men då hände plötsligt något och fick till min stora förvåning skaka hand med den lite snabbare Mattias och kunde helt oväntat köra en bit över 3 h utan att bli trött, otroligt skönt!! Hoppas att kroppen vaknat ur dvalan efter vilan 🙂

För en gång skull tog jag även med mig mobilen för att fota (första gången på flera månader). Hade alltid med mobilen i början av bloggandet, men den fick snabbt ligga kvar hemma då mycket tid tog åt till att fota. Så fort jag såg ett tillfälle att ta en bra bild stannade jag till vilket leder till att träningspassen inte blir allt för produktiva. Men nu när passen inte är allt för viktiga så fick den följa med och många bilder blev det. Okej! Den var dock jobbig att ha med idag då den gick på högvarv i form av sms och missade samtal från familj och vänner. Kan även rekommendera en vatten- och fukttålig mobil för er som cyklar – världsklass.

Solen började att titta fram i Testebovallen

IMG_0295.JPG

Hittade sedan en ny stig i Skidstavallen som var riktigt fin och lång

IMG_0296.JPG

Fann några sköna lirare på toppen av en kulle cirka 15 km från Skidstavallen riktning mot Bönan

IMG_0297.JPG

Väl framme någonstans kring Bönan hittade jag ett nytt spårval som innehöll en betydligt roligare stig gentemot den vanliga stökiga stigen

IMG_0298.JPG

Bron över till granna Gävle Strand är alltid lika trevlig att cykla över

IMG_0299.JPG

På toppen av slalombacken i Hemlingby som bestegs två gånger för att sedan cykla efter stigarna som finns i närheten. Snökanonerna hade inte producerat fram så mycket snö

IMG_0300.JPG

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s