Kvällscykling

Fick mig ett riktigt bra pass efter stigarna kring Skidstavallen igår på kvällen. Skulle egentligen springa men passade på att cykla då det fortfarande är helt bart utomhus. Tycker även det kan vara smart att lägga in ganska många cykelpass efter tekniska stigar innan snön kommer så att det finns en bra grund innan våren nalkas och tävlingarna knackar på (om det nu kommer någon snö?). Hade även turen att få minusgraderna på min sida då de hade lovat plus under dagen vilket betyder bra fäste i skogen och ingen skitig cykel, viktigt!

Skidstavallen må jag erkänna är ett underskattat MTB-område då det finns otroligt många stigar som är rejält tekniska samt lättare partier för alla önskemål. Har bara varit där och snurrat lite snabbt förra säsongen men nu gav jag området en rejäl chans och hittade en massa stigar som gav mig ett jättebra teknikpass och flås. Planen var att köra hårdare under en timme men det blev helt plötsligt två timmar då jag hela tiden hittade nya stigar som tog mig längre och längre in i Sherwoodskogen. Gick bra igår! Kände mig relativt snabb och tekniken fungerade bra. Tog väldigt snabbt att komma upp 1-3 nivåer på två veckor med träning/cykling efter viloperioden.

Känner även att jag behöver hjälp med ett träningsschema. Har en plan som jag ska försöka få igång nästa vecka 🙂

Fick meka bort ett tuggummi som hade fastat i drevet – mysigt

IMG_0305.JPG

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s