Bestigit höjdmeter i Falun

Blev lite av en sista minuten då jag bestämde mig för att byta miljö och gästa Falun och bestiga höjdmeter. Trots att Falun och Gävle ligger relativt nära så är det en skillnad på vädret minsann, betydligt mer snö där gentemot Gävle som knappt fått några flingor än.

Klev upp med tuppen och leverade en god cappuccino för att sedan packa in sakerna i bilen och köra iväg innan ljuset tittade fram. Väl framme var det ett tråkigt väder i form av plusgrader och slask som är utan tvekan det värsta jag vet. Å andra sidan var det bättre underlag ju högre jag tog mig med cykeln. Började iaf att gasa på efter deras LLC bana då jag helt glömt bort hur tung starten är med första backen som mäter 1.5 km? Helt slut på toppen! Fortsatte kanske 3 mil efter den tunga banan som de erbjuder under Faluns deltävling av LLC, vilket heller inte gjorde det lättare med tung- och blöt snö på marken. Snurrade mig sedan in på skidområdet för att bestiga ett x-antal backar så att mjölksyran skummade över BIG TIME. Förstår att det är så många bra cyklister från Falun som har den kuperingen.

Synd att inte Gävle har några direkta backar förutom Kungsberget. Fick verkligen en helt annan sorts träning idag i den tuffa terrängen som erbjöds. Det var dock för många höjdmeter vilket resulterade till skyhöga pulser så att själva njutningen av den vackra naturen inte kunde avnjutas, ”train hard or go home” har jag hört? Men det var definitivt hopp om livet på slutet efter 3.30 h… Fy tusan… Men ack så gött.

IMG_0312.JPG

IMG_0314.JPG

IMG_0315.JPG

IMG_0313.JPG

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s