Simmat

Har funderat väldigt länge på att slänga in en alternativ träningsform men har inte kommit på vad för något. Har läst på övriga bloggar att det är några stycken som brukar simma som ett komplement vilket borde passa mig bra då jag har ett par hundra meter till Fjärran Höjderbadet från jobbet och passerar badet dagligen. Hat fått med mig två kompisar då vi bestämt oss för att simma minst en gång i veckan.

Något som var himmelskt var att sluta jobbet efter två hektiska timmar för att sedan glida ner i bubbelpoolen och bara må, livskvalité på hög nivå – att jag aldrig tänkt på detta innan? Använde mig av Gävles kommuns friskvårdsbidrag och köpte mig ett kort på 4 mån . Träningsformen i sig var bättre än vad jag trodde då kroppen blev bra stum efter 30 min kravlandes-sprattlandes-flåsandes i en icke så aerodynamisk position i vattnet. Tor som jag hade med mig anförde klungan sista 15 min och höjde därmed tempot en aning, starkt! Avslutade med bubbel och bastu= helt okej.

IMG_0316.JPG

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s