Nyhet och intervaller

Tog mig till Hemlingby för att att springa backintervaller direkt efter jobbet. Var lite osäker på underlaget ifall det skulle vara lerigt vilket betyder dåligt fäste för skorna, och det stämde. Det gick dock att springa efter Downhillbanan för att sedan ta sig upp på toppen utan att halka och riskera onödiga skador.

Intervallerna i sig gick ganska bra. Benen var fräscha men flåset var inte med mig, lät nästan som att jag hyperventilerade på toppen trots att jag i sin mån höll igen på intervallerna. Gick lite bättre efter 7 gånger till toppen och kunde därmed avsluta mina intervaller men ett glatt och gött leende på läpparna.

Nyhet
Nu till en fantastisk nyhet och möjligtvis den bästa julklappen då jag har fått en som kommer att hjälpa mig med träningen här framåt. Förra året då jag började med MTB så gjorde jag ett eget schema och visst gick det väldigt bra resultatmässigt trots första året som MTB-cyklist. Själva innehållet kändes mest som att det skrevs på känsla, experimenterade lite hit och hit. Märkte direkt när tävlingssäsongen drog igång att jag inte visste hur schemat skulle läggas upp mellan alla tävlingar. Skippade att skriva ihop ett schema efter april då jag helt enkelt inte visste hur träningen skulle läggas upp. Men inte till detta år! Nu vill jag upp en/någon nivå till vilket kan lyckas med rätt förutsättningar och med rätt vilja vilket jag har 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s