Helgen

Här kommer en sen uppdatering från helgens äventyr. En riktigt bra helg med träning, hotellfrukost i Högbo, bio och en lugn söndag. Körde första intervallpasset i lördags efter banan i Testebovallen och hade riktigt roligt. Skönt med hårt underlag och bra fäste i skogen vilket gör att farten kan skruvas upp en aning. Trösklarna i sig gick helt okej och motiverande att köra ett effektivt pass på under timmen gentemot att plöja distans i oändliga timmar.

Däremot så var tanken att cykla distans i söndags vilket tyvärr uteblev då jag vaknade upp med jodens halsont plus svullna körtlar. Blev en motvillig vila under hela söndagen i ett galet bra cykel väder vilket inte var allt för roligt (….) Å andra sidan fick jag tid med att kolla på skidor i alla former vilket jag alltid missar då jag tränar varje helg, men nu blev det äntligen en söndag skidornas tecken 🙂 (Falskt alarm angående förkylningen= skönt!)

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/80b/60686083/files/2014/12/img_0341.jpg

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/80b/60686083/files/2014/12/img_0337.jpg

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/80b/60686083/files/2014/12/img_0333.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s