Blåknutar på kedjan

Slutade klockan 15 igår och passade då på att cykla i ett kyligt Gävle. Missade cyklingen i söndags pga en retsam hals vilket jag tog igen igår på kvällen med bravur. Trots att det var kyligt ute och en lägsta temperatur på -8 grader någonstans kring Bönan kände jag inte av kylan något anmärkningsvärt, ”kläder efter väder” helt enkelt – samt från Norrbotten= immun mot kylan.

Passet i sig gick riktigt bra med otroliga pangben. Så där kändes det under tävlingssäsongen vilket jag absolut inte hade förväntat mig igår då det har gått extremt trögt att veva tunt pedalerna efter uppehållet. Men till slut släpper det! Cyklade samma runda som för cirka 4 veckor sedan och åkte in på 2.20 h, men som nu blev det strax under 2 h vilket är en ganska stor skillnad 😉

Å andra sidan var jag inte så kaxig då jag fick knutar på kedjan 4 mil hemifrån och 2 mil till bilvägen. Först skrattade jag och tog en bild på något jag aldrig sett- eller varit med om förut ifall jag minns rätt? Att lösa den ekvationen må jag säga tog ett tag och någonstans i brottningsmatchen med hjärnan lyckades jag till slut lösa problemet. När knutarna var uppknutna så var det pinsamt lätt när polletten föll ner…

Vackert

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/80b/60686083/files/2014/12/img_0344-0.jpg

Verkar som att nya pilar satts upp från Skidstavallen mot Bönan (härligt)

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/80b/60686083/files/2014/12/img_0342-0.jpg

Annonser

One thought on “Blåknutar på kedjan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s