En sån där dag & träningsläger

Som har varit helt underbar med stora bokstäver. Arbetsdagen har varit själavård i form av julklappar, julsånger, mat, godis, efterrätter osv. Jobbar på en skola i Gävle så det har alltså varit julavslutning för eleverna samt för personalen. Morgonen började med att jag fick en av den finaste presenten någonsin. Klassen gav mig en cykelhjälm med alla deras namn på, samt plåster för att de tycker att det behövs under tävlingssäsongen. No words! 🙂

Efter att julavslutningen var slut begav sig personalen till Söderhielmska på ett extraordinärt julbord. Åt för en hel armé och bunkrade upp för vad som komma skall. Åker på ”träningsläger” till Norrbotten i nästan 3 veckor hos familjen i Boden som förra året. Förra julen tränade jag extremt hårt under de veckorna och höjde min nivå ett par snäpp. Därför är denna julledighet enormt viktigt för min säsong. Nattåget går kl 00.30 inatt så dags att packa snart skulle jag tro..

Skriver detta inlägg från balkongen med magnifik utsikt:

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/80b/60686083/files/2014/12/img_0358.jpg

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/80b/60686083/files/2014/12/img_0348.jpg

* närmaste 3 veckorna kommer att vistas i Norrbotten och blir då fullständig fokus på träningen. Känns som att säsongen 2015 startar på allvar imorgon. Häng med på bloggen under denna tid!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s