Här var de snö

Bara ett par minuter från att anlända i Boden. Inte varit där sen i början av juli, så det är minsann på tiden.

Snacka om att den underbara fredagen fortsatte att leverera. Åker tåg för första gången till Boden då jag har flugit de 4-5 senaste åren. Nu var det fullt på flyget vilket fick bli en sittstol på tåget då även alla sovkupè var upptagna (lite sent ute kan jag erkänna). Min plats var ansikte mot ansikte åt en man som bla vägrade att flytta fötterna. Så min sittställning var så där lagom obekväm. 14 h tänkte jag, *jippie*. Helt plötsligt dyker en kompis upp som är tågkonduktör och ger mig första klass med egen sovhytt, wc och dusch. Lyx!! Vaknade upp pigg och fräsch i en skön säng viket jag inte hade förväntat mig.

Käkade precis lite frukost innan mor och far hämtar upp mig på stationen om ett par minuter. Blir att åka skidor i ett nysnöat Norrbotten.

Hörs!

image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s