Livskvalité på skidor

Lite ovant att vakna upp denna helg med en massa snö och skidor på schemat gentemot Gävle i barmark och på cykeln. Fick med mig pappa igår på en timmes skidvana för att få igång andra muskler samt tekniken vilket alltid är obligatoriskt. Överkroppen svarade riktigt bra då den brukar vara otroligt svag då den knappt tränas sedan jag började med cyklingen (lätt kropp), benen däremot svarade starkt. Kan dock vara simningen som fått överkroppen i bättre trim.

Idag är det en ganska hård dag som väntar. 1.30 h fristil imorse följt av styrkeintervaller på cykeln senare ikväll. Första passet avklarat efter en underbart pass tillsammans med pappa, brorsan och hans hund 🙂

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/80b/60686083/files/2014/12/img_0373.jpg

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/80b/60686083/files/2014/12/img_0371.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s