2×20 smärta

Tog mig en efterlängtad sovmorgon då det ”bara” var ett pass under dagen på schemat vilket kändes som en lyx – komiskt hur lätt hjärnan kan luras. Första längre trösklarna idag på en gammal inomhuscykel hos mor och far. Den gjorde sitt iallafall då kroppen fick kämpa så inåt bomben, hade helt glömt bort hur tunga de är, men bra gick det. Första 20 min var jobbiga pga en inte så uppvärmd kropp, men den sista gick betydligt bättre vilket är en skön känsla. Flyttade fram rumpan och positionerade mig i tempoställning för att kräma ut lite extra watt sista 10 min på de två trösklarna.

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/80b/60686083/files/2014/12/img_0383.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s