Idag var det segt

Vilket inte är så konstigt då kroppen börjar bli allmänt mör efter veckans tränande. Hade tänkt att ta en vilodag då knäna värkte imorse efter hårda dagar av bl.a. styrkeintervaller på cykeln samt långa och hårda pass på skidorna (tung belastning för knäna och leder). Men de började att tina till liv efter diverse promenader fram och tillbaka till termometern då graderna än en gång hade sjunkit till ”varma” -15 grader 😉 Därför beslöt jag mig för att hoppa upp på skidorna och avverka ett pass och skjuta upp vilodagen till imorgon då det nalkas bistra vindar igen – i Norrbotten härdas man!

Passet i sig gick extremt tungt. Överkroppen var inte alls med på noterna efter den tunga dagen igår, men lyckades att begrava de negativa tankarna och krigade på i backarna i 1.30 h. Sen sa kroppen stopp.

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/80b/60686083/files/2014/12/img_0412.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s