Enbensintervaller

En träningsform jag testade förra året efter att ha läst en artikel om Jenny Rissveds som hade fått det inlagt i sitt träningsschema av Fredrik Eriksson. Tycker de är väldigt bra då benen tränas separat. Men framförallt får man ett hum om vilken styrka varje ben erhåller. Märkte till min stora förvåning att jag drog betydligt mer watt på högra gentemot den vänstra förra året, stor skillnad då ena fylldes med syra väldigt snabbt och den andra knappt någon tendens till trötthet. Detta kan självklart ändras då mer tid på det svagare benet läggs in, som t ex enbensintervaller. Testa gärna och se ifall något av benen är starkare.

Kika gärna in detta:

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/80b/60686083/files/2014/12/img_0413.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s