Slut på lägret

Blev en kortare vistelse hemma hos mamma och pappa i Norrbotten, eller ja!.. en dag mindre ungefär. Tidsmässigt så blir det ganska prick två veckor och har lagt ner hela ledigheten på träning.

Förra året var jag också i Norrbotten under 2 veckor och tränade skjortan av mig. Det gäller att passa på då ledigheten dyker upp, och visst har jag tränat. Cirka 2 pass om dagen med 12 intervallpass samt många timmar på skidorna. Förra julen höjde jag mig med två nivåer efter de två veckorna och hoppas att samma känsla kommer att inbefinna sig i efterhand. Denna träningsnivå skulle jag aldrig klara av i vanliga fall pga jobb osv. Förstår fördelen med att vara proffs!

Klev upp tidigt imorse för att hinna träna innan flyget. Dock för mycket is i spåret för att kunna skejta. Blev ett halvdant pass, men bra ändå. Nu sitter jag på Arlanda som så många gånger förr, och visst hade det varit skönt att styra kosan mot varmare breddgrader 🙂

image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s