Händelserika dagar

Varit lite segt med inlägg under de senaste dagarna då vardagen har dragit igång på allvar efter en 3 veckor lång ledighet.

Tog kontakt med tränaren som hjälper mig med träningen i veckan och fick schemat tillhanda. För det första var jag nyfiken och se hur ett riktigt träningsschema ser ut och hur pass hårt samt annorlunda det är gentemot mitt. Kan säga så här! Extremt stor skillnad då bla många av intervallpassen är upplägg som jag aldrig sett OCH väldigt långa. Fick direkt en underbar känsla av att nu är jag rätt spår då han är expert på området. Skulle kunna säga att träningspassen som jag har nu är dubblat varje vecka i jämförelse med vad jag har tränat innan. Varje intervall är också dubblerat gentemot de förra och innehåller mer struktur i form av puls och kadens. Helt enkelt fantastisk att få denna hjälp, no words!!

Igår var det tunga intervaller på kvällen vilket inte såg så ljust ut då min nya och fina inomhuscykeln leverade en kortslutning då jag testkörde den efter dvalan. Helt kaputt och kan ej cyklas på då den har elektroniska växlar m.m. Använde mig av plan B och tog bilen till Gävle CA klubblokal och blev positivt överraskad av lokalen. Var helt själv vilket inte är så konstigt då det var en fredagkväll. Fick till ett riktigt bra pass på deras inomhuscykel och en stor fläkt som fläktade skönt.

2015/01/img_0436.jpg

Idag stod det 4-5 h distans på schemat vilket var ett tag sedan jag cyklade så långt. Har varit många intervaller samt skidpass senaste tiden. Kroppen i sig var riktigt fräsch trots de hårda intervallerna igår och efter 2.30 h trodde jag att detta skulle bli en lätt match, men så fel jag har ibland. Åkte rejält på bonken gånger femtusen och hade svårt att ta mig hem på slutet. Benen var pigga men det fanns ingen som helst energi i kroppen. Varför? Slarvade med maten igår. Åt en GI-paj utan kolhydrater vilket inte var så smart kanske. Aja! Nästa distans blir det pasta till middag kvällen innan 😉 Hamnade strax under 4.30 h vilket jag är nöjd med.

2015/01/img_0435.jpg

Annonser

6 thoughts on “Händelserika dagar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s