Couple of days

Mycket denna vecka så att inläggen ligger lite efter. Blir långa dagar mellan jobb och träningar. Att inomhuscykeln har kastat in handduken försvårar saker en aning. Dock tur att klubblokalen räddar upp situationen. Å andra sidan ska jag lämna in cykeln på lagning idag.. Håller tummarna!

I förrgår var det distans på tavlan i mörker och sent in på kvällen. Jag gillar verkligen att träna sent och i mörker (inte alla dagar i veckan kanske). Känns lite som när jag var liten och åkte skidor med pannlampa varje kväll 5 dagar i veckan. Skrapade ihop 3 h med en riktigt pigg kropp vilket var skönt gentemot väggningen förra lördagen med dåligt intag av mat. Betydligt större skillnad med mat i magen – ingen problematisk ekvation med andra ord.

image

Intervaller i kväll och denna skönhet framför mig….:

image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s